december 28, 2017

Gefeliciteerd Emile!

Hoi Emile, Namens WebArtdesign.nl van harte gefeliciteerd met je nieuwe website!
december 17, 2017

Een nieuwe uitdaging

Een nieuwe uitdaging wie kent dit gevoel niet. Maar wat doe je ermee en benut de positieve werking ervan in je dagelijkse praktijk.
december 17, 2017

Visitekaartje

Er gaat een wereld voor je open!

Ken je dat gevoel? Dat je een workshop hebt en je je bewust wordt van je kwaliteiten, je valkuilen en je irritaties. Maar je ook in staat wordt gesteld een eigen werkplan te maken en er aan te gaan werken. Gisteren een Birkman training gehad onder leiding van Laura van Velzen. Luisteren naar verhalen van andere en de vertaalslag maken naar jezelf. Hoe kom ik over en wat is het beeld de andere van mij hebben? Wat heb ik nodig om optimaal te kunnen functioneren en waar gaat mijn stressgedrag me tegenwerken. Mooie nieuwe inzichten gekregen.

Na de bijeenkomst nog even blijven zitten om te sparren met een collega. Mijn cadeau van deze ochtend was haar feedback. Later op de dag nog even een koffiemoment met een collega. Ook hier feedback gekregen. Mooi om te ervaren dat het uitpakken ervan nu een feest is , een persoonlijk cadeau van de ander aan mij!

Moe maar voldaan stap ik in de auto om naar huis te gaan…voordat ik de motor start denk ik nog even terug aan deze dag….er gaat een wereld voor me open. Langzaam verdwijnen de wolken uit mijn hoofd. De bergen worden zichtbaar en ik kan genieten en ben in staat weer nieuwe stappen te zetten.

Www.emilevanderweg.nl